Kültür Ortaokulu

Vizyon: Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: •Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ortaokul olarak; •Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, •Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, •Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, •Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak.

Başarılar: 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA MERKEZİ SINAV İLE YERLEŞTİRMEDE 9 FEN LİSESİ 12 BATMAN ANADOLU LİSESİ 7 TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ 10 FATIMA ZEHRA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KAZANDIRMA BAŞARISI

Saatler: DERS BAŞLAMA : 08.30 ÖĞLE ARASI : 12.30-13.10 DERS BİTİMİ : 14.40
Isınma: DOĞALGAZ YAKIT SİSTEMİ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: OKUL DART TAKIMIMIZ 2017-2018 YILI TÜRKİYE 2.si OLMUŞTUR. 2018-2019 YILI BATMAN 2.Sİ OLUP BÖLGE FİNALLERİNDE 1. OLMUŞ VE İLİMİZİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE TEMSİL ETME HAKKI KAZANMIŞTIR.2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA RUGBY TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANMIŞTIR.
Bilimsel Etkinlikler: İSTANBUL´DA DÜZENLENEN 15. SEZON BİLİM KAHRAMANLARI YARIŞMASINDA İLİMİZİ TEMSİLEN YARIŞMAYA KATILAN OKULUMUZ EN İYİ KOÇ ÖDÜLÜ İLE YENİLİKÇİLİK VE STRATEJİ ÖDÜLÜ ALARAK BAŞARILI BİR ŞEKİLDE OKULUMUZU TEMSİL ETMİŞTİR.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04882120354

WEB - https://kulturortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KÜLTÜR MAH. 2650 SK. KÜLTÜR ORTAOKULU SİTESİ NO: 1 MERKEZ / BATMAN

Yerleşim Yeri - KÜLTÜR MAHALLESİ 2650 SOKAK NO:2 MERKEZ/BATMAN

Adres - KÜLTÜR MAH. 2650 SK. KÜLTÜR ORTAOKULU SİTESİ NO: 1 MERKEZ / BATMAN

Ulaşım ULAŞIM ŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE SIKINTISIZ SAĞLANMAKTADIR. BÖLGE HASTANESİ MİNİBÜSLERİ(SARI BAŞLIK) HER 15 DAKİKADA BİR OKULUMUZ KAPISINDAN GEÇMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ YERLEŞKESİ BATMAN İL MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.